Meniu » Mancare » Supe si Salate

Supe si Salate
Broccoli & Cheese Soup  Pregǎtitǎ zilnic cu broccoli şi brânzǎ delicioasǎ.

White Bean Chicken Chili  O supǎ savuroasǎ şi consistentǎ, cu bucǎţele de piept de pui pregǎtite la cuptor, fasole albǎ şi amestec de mirodenii.

Fresh Garden Bar  Creeazǎ-ţi o salatǎ aşa cum îţi place, cu verdeţuri proaspete, variat colorate şi naturale, legume, brânzǎ, toppinguri şi dressinguri.

Carolina Chicken Salad  Verdeţuri proaspete cu piept de pui pané auriu, nucǎ, cubuleţe de roşii, mix cheese şi bacon. Se serveşte cu un sos la alegere.

Seafood Salad  Salatǎ proaspǎtǎ garnisitǎ cu peşte alb, condimentat cu Lemon Rosemary Crusting cubuleţe de roşii şi parmezan. Se serveşte cu sos la alegere.

Club House Salad 
Verdeţuri proaspete cu piept de pui pe grill, fruct de avocado, mix cheese, cubuleţe de roşii şi bacon. Se serveşte cu un sos la alegere.

Santa Fe Chicken Salad Piept de pui pe grill cu verdeţuri proaspete, pico de gallo, mix cheese, avocado, porumb şi fasole roşie. Se serveşte cu Spicy Southwestern Ranch.

Grilled Chicken Salad  Salata verde proaspata acoperita cu julienne de piept de pui pe grill, mazare, parmezan, bacon, rosii, castraveti si morcovi.