AperitiveCheddar Fries Cartofi prǎjiţi înǎbuşiţi cu mix cheese şi presǎraţi la alegere cu bacon, carne de vitǎ sau carne de pui şi smântânǎ. Se servesc cu Ranch Dressing.

Fire Wings  Aripioare de pui în sos Buffalo servite cu Blue Cheese dressing şi ţelinǎ.

Cheese Sticks  Baghete de mozzarella pané prǎjite, servite cu Marinara.

Southwestern Spring Rolls Rulouri de primǎvarǎ umplute cu un minunat amestec  de  pui şi spanac, fasole neagrǎ, brânzǎ, porumb şi coriandru. Se serveşte cu Ranch

Classic Sampler  Julienne din piept de pui aurii, crocante, cartofi prǎjiţi, baghete de mozzarella şi spring rolls. Se servesc cu Ranch Dressing, Marinara şi Honey Mustard.

Super Sampler  Julienne din piept de pui pane, spring rolls si coji de cartofi la cuptor umpluti cu mix cheese si acoperiti la alegere cu bacon, vita sau pui. Se servesc cu smantana, Honey Mustard si Ranch.

Fish Strips Bucǎţele de peşte pane servite cu Sweet & Spicy Chile Sauce.

 Thai Phoon Este furtuna prefectǎ de arome şi savoare. Creveţi pane serviţi cu Sweet & Spicy Chile Sauce.

Tuesday Tenders  Julienne din piept de pui prǎjite simple sau cu sos Buffalo. Se servesc cu cartofi prǎjiţi şi la alegere Blue Cheese Dressing sau Sweet & Spicy Chile.
Chicken Quesadilla  Piept de pui, mix cheese şi pico de gallo într-o tortilla pe grill. Se serveşte cu Ruby Salsa
Fresh Avocado Quesadilla  Tortilla umplutǎ cu un savuros fruct de avocado, mix cheese şi pico de gallo. Se serveşte cu Ruby Salsa.

Potato Skins Coji de cartofi copti umpluti cu mix cheese topit in cuptor si acoperiti la alegere cu bacon, vita sau pui. Se servesc cu smantana.