DESPRE NOI
OAMENI
STIRI
EVENIMENTE

Istoria restaurantelor Ruby Tuesday a inceput cu deschiderea primului restaurant in orasul Knoxville, statul Tennessee, S.U.A. in urma cu mai bine de 30 de ani, in 1972.

In toamna anului 2002, s-a deschis in Bucuresti, primul restaurant Ruby Tuesday.

Restaurantul deschis in Bd. Decebal nr. 4 a fost primul restaurant “casual dining” din Romania, si nu doar atat, a fost si primul restaurant Ruby Tuesday din Europa Centrala si de Est.

Ruby Tuesday si-a dovedit atractia nu doar prin calitatea meniului, cat si prin profesionalismul personalului implicat, ceea ce a facut ca, in mai putin de un an, adica in septembrie 2003, sa se deschida cel de-al doilea restaurant situat in Bucuresti Mall.

Clientii nostri sunt serviti intr-o atmosfera degajata, relaxanta, neoficiala. Intrand in restaurantele Ruby Tuesday patrunzi in stilul de viata tipic american. Peretii decorati cu obiecte din alama lustruita, lampi Tiffany, culori calde si ademenitoare creeaza aici o ambianta placuta si fac din restaurantele Ruby Tuesday o gazda perfecta.

Produsele si serviciile impresionante ale lantului Ruby Tuesday sunt cunoscute in intreaga lume. Conceptul Ruby Tuesday inseamna varietate si valoare. "Awesome Food. Serious Salad Bar" tradus prin “Meniuri uimitoare si salate adevarate!” inseamna portii indestulatoare, feluri de mancare delicioase, atmosfera primitoare si degajata. Toate acestea au consacrat spiritul Ruby Tuesday ce si-a dovedit atractia prin localurile sale de succes, fapt ce a dus la dezvoltarea unui lant impresionant de restaurante in S.U.A. si in toata lumea.

Meniul include feluri variate de mare popularitate: aperitive apetisante, platouri magnifice, fripturi ca la mama acasa, specialitati, adevarata arta culinara, burgeri uriasi, sandwichuri extraordinare, inclusiv barul cu salate adevarate, bauturi speciale, mega -cocktails si deserturi delicioase pe care doar aici le puteti gasi.

Doar la Ruby Tuesday puteti gasi salate adevarate!!! Singuri va puteti crea salata dumnevoastra preferata din diferitele feluri care va sunt prezentate in impresionantul Salad Bar .

Veniti si va veti convinge! Astfel vom ramane prima dumneavoastra alegere!

Existenta restaurantelor Ruby Tuesday din Romania a fost posibila datorita firmei SC RUBY-FOOD CO. IMPEX SRL care a cumparat drepturile de concesionare de la compania Ruby Tuesday Incorporated.

Ruby Tuesday Incorporated este una dintre cele trei mari societati pe actiuni din S.U.A. care domina categoria Bar & Grill, o societate tranzactionata la Bursa din New York, avand peste 800 de restaurante detinute si francizate si un personal de peste 40.000 de angajati.

Ruby Tuesday ocupa locul I in topul restaurantelor “casual dining” din S.U.A. pozitie dovedita prin sondajele intocmite de companii independente de specialitate pentru nominalizari precum: calitatea si gustul mancarii, mancare deosebita, curatenie impecabila.

© 2007 Ruby Tuesday, Inc. All rights reserved.